SPOEDREPARATIES | STORMSCHADE

Niets is vervelender dan een lekkage in uw dak! Zoiets komt altijd op een verkeerd moment. Of het nu gaat om een lekkage in uw schuurdak, in huis of in uw bedrijfspand. De lekkage moet snel en vakkundig verholpen worden.

Spoedreparatie daklekkage

Dakrenovatie Het Gooi is gespecialiseerd in het repareren van daklekkages. Repareren van een pannendak, bitumen dak, een dak met EPDM-dakbedekking, herstellen van een loodslab of het vervangen van een dakgoot. Wij beschikken over de juiste kennis en materialen. We zijn 24/7 te bereiken voor spoedreparaties aan uw dak en zijn snel bij u op locatie!

  1. Neem contact met ons op
  2. Binnen 24 uur komen wij bij u langs en controleren wij uw dak;
  3. Wij bespreken onze bevindingen en overleggen een offerte voor reparatie;
  4. Bij akkoord lossen wij de daklekkage direct vakkundig op.

Onze service geldt het hele jaar door inclusief weekenden en vakantieperiode. Dat is wat wij verstaan onder onze 24-uursservice. Service op het hoogste niveau.

Stormschade

Door een flinke storm kunnen er dakpannen van het dak afvliegen. Hierdoor kunnen er lekkages ontstaan die er eerst nog niet waren. Had u tijdens een gewone regenbui nog geen last van een lekkage? Dan kan het zo zijn dat na een hevige storm de lekkage wel tevoorschijn komt. Kom dan direct in actie!

Wij komen bij u langs om de schade te inspecteren. Op basis van deze inspectie zullen wij gelijk een offerte op maat maken. U weet zo precies waar u aan toe bent. Dus een dakreparatie nodig na een storm? Neem dan direct contact met ons op!

Pascal kwam langs om te kijken voor de lekkage en zei dat hij het meteen kon uitvoeren. Dus binnen een dag was de klus al klaar, voor een goede prijs!