Dakdekker

ONDERHOUD AAN UW DAK IS ERG BELANGRIJK

Het is belangrijk dat u de dakdekker in ieder geval eens in de paar jaar laat langskomen om uw dak te inspecteren. Zo voorkomt u dat er ineens groot onderhoud nodig is. Als u problemen ervaart zoals een lekkage, afgewaaide dakpannen of zichtbare schade aan het bitumen, dan neemt u natuurlijk direct contact met ons op om een afspraak te maken. Bij snel herstel van schade aan het dak voorkomt u dat de beschadiging verergert waardoor de kosten uiteraard zullen oplopen.

De dakdekker weet alles van verschillende soorten daken

In Nederland staan duizenden verschillende gebouwen met zowel platte als hellende daken. Deze daken hebben dan ook nog verschillende soorten dakbedekking. De dakdekker weet alles van schuine daken en platte daken. Van daken met dakpannen en daken met bitumen. Dakrenovatie Het Gooi levert maatwerk qua onderhoud en renovatie voor zowel particulieren, bedrijven, VvE’s en aannemers. Neem vrijblijvend contact met ons op en wij gaan graag met u in gesprek over uw wensen.

SNELLE HULP VAN ONZE DAKDEKKERS NODIG?

Heeft u na een zware storm of een brand een ernstige daklekkage? Uiteraard komt de dakdekker dan meteen in actie om u zo snel mogelijk te helpen. Er wordt indien nodig een noodvoorziening getroffen om verdere schade te voorkomen. Vervolgens wordt het dak deskundig hersteld. Storm- of brandschade wordt vrijwel altijd gedekt door de opstalverzekering van het pand. Voor schade aan uw inboedel kunt u een beroep doen op de inboedelverzekering.

Neem vrijblijvende contact op met Dakrenovatie Het Gooi!

Heeft u plannen voor renovatie of vernieuwing van uw dak? Heeft u schade aan het dak of het loodwerk die hersteld moet worden? Wij leveren altijd maatwerk, of het nu gaat om één woning of een project van een VvE. Een plat dak, een hellend dak, wij gaan iedere uitdaging aan.