Klantbeoordeling

Pascal heeft snel gereageerd en de lekkage vlot verholpen. Communiceert heel helder en denkt mee.

Houten
Jeroen van Dam

Klantbeoordeling

Vriendelijk, vakkundig en betrouwbaar. Zeer tevreden over hoe onze dakreparatie is uitgevoerd, echt klasse werk.
26 nov 2020
Amersfoort
Marco Mulder

Klantbeoordeling
Pascal heeft het meer dan uitstekend gedaan.

Klantbeoordeling
Lekkage: Lekkend dak

Pascal kwam langs om te kijken voor de lekkage en zei dat hij het meteen kon uitvoeren. Dus binnen een dag was de klus al klaar, voor een goede prijs!

Gouda

Klantbeoordeling

Pascal heeft bij ons naar alle tevredenheid de lekkage verholpen aan ons pannendak. Na het plaatsen van mijn opdracht was hij snel ter plaatsen en heeft het dak direct gerepareerd. Pascal komt op mij over als iemand met veel ervaring en kennis en is ook sterk in de communicatie.

Enig kleine puntje is dat de prijs die hij noemde ex btw is. Bij particulieren lijkt me dit niet gebruikelijk aangezien ik de btw moet betalen en niets terug kan vorderen.

Al met al een echte aanrader

Klantbeoordeling

Klein (5m2) stukje plat dak laten herstellen: houten planken vervangen en bedekking. Het werk zag er goed uit en was in minder dan 2 uur geklaard, waardoor €785 toch wel veel leek, maar goed.

Het vervelende was vooral dat Pascal per ongeluk zijn brander tegen de plastic dakgoot had gezet waardoor er een flink gat in gesmolten was. Tijdelijk een matje en purschuim erop gedaan en afgesproken dat hij later zou terugkomen om de goot te herstellen. Dat is helaas na 4,5 maand nooit gebeurd.

In het begin reageerde Pascal nog wel en zei dat hij de goot al besteld had en een week later zou plaatsen. Daarom voorlopig maar €100 ingehouden op het totaal. In de 1e maand was de communicatie was vriendelijk met dingen als “erg druk”, “maar komt goed”. De volgende 3 maanden heeft hij helaas niet meer gereageerd op mijn voicemails en appjes.

Ook nu merk ik ook dat het dak niet goed afwatert, loopt niet genoeg af denk ik.

Klantbeoordeling

Ik ben heel tevreden over DHG. Pascal reageert heel vlot, is communicatief vaardig, maakt tempo en levert ook nog eens kwalitatief goed werk.

Dat is toch een combinatie die ik niet zoveel zie in deze branche.

Annemarieke van Rumpt | Leiden

Klantbeoordeling

Snelle en serieuze afhandeling van de opdracht. De, in eerste instantie, onzichtbare gebreken ook gelijk meegepakt en opgelost.

Dit bedrijf is zeker aan te bevelen.

Almere
Joke de Jong
Klantbeoordeling

Zoals in reviews te lezen was reageerde Pascal écht heel snel en was overigens ook de enige die reageerde. binnen een paar dagen gekomen en heeft ook meteen het euvel verholpen. heel vriendelijk en zéér betaalbaar. zeker een aanrader.

Ermelo

Klantbeoordeling

Na twee maal door andere loodgieters te zijn laten zitten, afspraken niet nakomen niet bellen etc….

uiteindelijk Werkspot ingeschakeld waar Pascal de enige is geweest die op deze klus heeft gereageerd, een kleine klus maar niet minder noodzakelijk.

Pascal kwam zijn afspraken na, ook in de stromende regen, en heeft ons probleem fantastisch verholpen.

Ik beveel deze jongen van harte aan, Pascal bedankt!!

Almere, Imre Visser

Klantbeoordeling

We hadden een spoed klus met een lekkage, waar Pascal snel op reageerde. Hij maakte meteen een duidelijke afspraak en hield ons goed op de hoogte wanneer hij kon komen. Hij heeft de lekkage direct kunnen verhelpen. Vriendelijk in contact, tevreden over de afhandeling!

Stefanie Van den Berg Utrecht

Klantbeoordeling

Reageerde als eerste en hadden in principe een afspraak gemaakt voor een week verder , eigenlijk te ver weg maar er was geen ander te vinden op kortere termijn. Na een telefoontje van Pascal wilde hij direct komen. De lekkage was snel verholpen ondanks de slechte staat van het epdm. Pascal komt bij mij zeer vakkundig over en is de eerste die ik bel bij toekomstige dak problemen. Zeer tevreden klant dus top!

Tom Pel, Huizen