BITUMEN VERVANGEN

Bitumen dakbedekking is de verreweg populairste keuze op platte daken. Het dakleer voor een plat dak biedt een uitstekende duurzaamheid en levensduur. Het biedt een uitstekende hechting, duurzame waterdichtheid en eenvoudige verwerking. Een aantal belangrijke eigenschappen, al is het belangrijk om de bedekking voor het platte dak tijdig te vervangen.

Kies voor zwart dakleer op een plat dak, door een specialist met meer dan 25 jaar ervaring. We adviseren u graag over de hoge kwaliteit van onze materialen en de vakkundige toepassing. Een veilige en verantwoorde keuze, om weer jaren mee vooruit te kunnen zonder dat u daar omkijken naar heeft.

Ons Advies

Het dakleer op een plat dak vernieuwen? Het heeft standaard een zwarte kleur. Toch is dit niet hetzelfde als ‘teer’ op het dak. Dat materiaal wordt verkregen uit hout of steenkool, terwijl dakleer een overblijfsel is van de verwerking van aardolie. Bitumen is op die manier een stuk duurzamer dan teer en bovendien veilig te verwerken.

Het is al jaren de gouden standaard voor platte daken. Een hoogwaardige keuze, al is het belangrijk om er regelmatig naar te laten kijken en het materiaal tijdig te laten vervangen. Op die manier kunt u blijven rekenen op een maximale duurzaamheid en bijvoorbeeld goede waterdichtheid.

Bitumen dakbedekking laat zich makkelijk verwerken en biedt een uitstekende hechting. Het is een hoogwaardige keuze voor op het platte dak. Wij kunnen uw dakbedekking vernieuwen of controleren. Voorkomen is beter dan genezen, dus zorg ervoor dat u het materiaal op tijd na laat kijken door ervaren specialisten.

Prima meegedacht (gerepareerd voor oud en nieuw i.v.m. gevaar door vuurwerk door openliggend boeideel).

Vakkundige uitvoering.